Η χειρότερη δημόσια εμφάνιση της νέας χρονιάς! Ποια διάσημη τραγουδίστρια βγήκε έξω έτσι; (PHOTOS)

Η χειρότερη δημόσια εμφάνιση της νέας χρονιάς! Ποια διάσημη τραγουδίστρια βγήκε έξω έτσι; (PHOTOS)

Είναι η στιγμή που όλοι οι στιλίστες θα θέλουν να της πουν «πήγαινε άλλαξε και θα κάνουμε πως δεν το είδατε ποτέ αυτό».

Τα βλέμματα όλα πάνω της αλλά όχι για καλό λόγο τράβηξε η Ριάνα σε μπαρ της Νέας Υόρκης όπου εθεάθη!

Η στιλιστική επιλογή της 27χρονης τραγουδίστριας απογοήτευσε πολλούς fans της καθώς ήταν η χειρότερη που έχει κάνει μέχρι τώρα!

spl1197227_022.jpg

Όπως βλέπετε, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κατά την έξοδό της από το «Sono Club» φορώντας ένα ροζ στράπλες μίνι φόρεμα, ροζ γουνάκι το οποίο αγκάλιαζε τη μέση της και αντίστοιχες κάλτσες μέσα από τις γόβες της!!!

spl1197227_032.jpg

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.