Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Κρίσιμος μήνας ο Ιανουάριος για Κυπριακό - Ενεργειακά

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Κρίσιμος μήνας ο Ιανουάριος για Κυπριακό - Ενεργειακά

Ο Ιανουάριος του 2016 χαρακτηρίζεται μήνας κρίσιμων επαφών για τα ενεργειακά και το Κυπριακό.

Αρχές του μήνα, ενεργοποιείται, η τριμερής συμφωνία Κύπρου - Αιγύπτου - Ελλάδας στον ενεργειακό τομέα.Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στο κρατικό κανάλι είπε ότι ότι ότι έχει προγραμματιστεί συνάντηση τεχνοκρατών των τριών χωρών, ώστε όλα όσα αποφασίστηκαν σε επίπεδο ηγετών, να εφαρμοστούν στο επόμενο εξάμηνο.

Στις 28 Ιανουαρίου, έχει προγραμματιστεί συνάντηση στη Λευκωσία των ηγετών Κύπρου - Ελλάδας - Ισραήλ με φόντο συμφωνίες στα ενεργειακά.

Στο Κυπριακό, ο πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Μουσταφά Ακκιντζί θα έχουν τον Ιανουάριο τρεις συναντήσεις, με επίκεντρο το περιουσιακό.

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης θα μεταβεί στο Νταβός όπου θα έχει σειρά επαφών μεταξύ των οποίων και καθορισμένη συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν.

Ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος, προ της μετάβασης του στο Νταβός, θα επισκεφθεί την Άγκυρα και θα έχει συνάντηση με τον Ταγίπ Ερντογάν.

riknews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Σφραγισμένα χείλη» από Λετυμπιώτη για διαγραφές από ΔΗΣΥ – Το σχόλιο του για τις αναρτήσεις στο Instagram

«Σφραγισμένα χείλη» από Λετυμπιώτη για διαγραφές από ΔΗΣΥ – Το σχόλιο του για τις αναρτήσεις στο Instagram

«Ουδέν σχόλιο» από τον Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, σε σχέση με τις διαγραφές μελών της Κυβέρνησης από τον Δημοκρατικό Συναγερμό.