Διέρρηξε 11 κατοικίες; Στο Δικαστήριο 19χρονος για τις υποθέσεις της Αγίας Νάπας

Διέρρηξε 11 κατοικίες; Στο Δικαστήριο 19χρονος για τις υποθέσεις της Αγίας Νάπας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο συνεδρίασε στην Λάρνακα παρουσιάστηκε σήμερα ο 19χρονος ο οποίος συνελήφθη χθες για τη διάπραξη συνολικά έντεκα υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο στην Αγία Νάπα.

Το Δικαστήριο προχώρησε στην έκδοση διατάγματος κράτησης του υπόπτου για περίοδο 8 ημερών. Ο ύποπτος δεν έφερε ένσταση στο αίτημα της αστυνομίας για την κράτηση του.

Η Αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη του 19χρονου υπόπτου στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Εναντίον του διερευνά αδικήματα που αφορούν νυχτερινές διαρρήξεις κατοικιών και κλοπές. Απόπειρες διαρρήξεων και κλοπών με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE