Σκηνές αναστάτωσης στην Έγκωμη: Αυτοκίνητο βγήκε εκτός πορείας και ανέβηκε στον κυκλικό κόμβο - Φωτογραφίες

Σκηνές αναστάτωσης στην Έγκωμη: Αυτοκίνητο βγήκε εκτός πορείας και ανέβηκε στον κυκλικό κόμβο - Φωτογραφίες

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Έγκωμη, όταν όχημα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ανέβηκε στον κυκλικό κόμβο, προκαλώντας κινητοποίηση των Αρχών.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία προχώρησαν στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του τροχαίου. Από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας διακρίνεται το όχημα ακινητοποιημένο πάνω στον κυκλικό κόμβο, ενώ αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο καταγράφοντας το περιστατικό.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμό προσώπων, ενώ τα ακριβή αίτια του τροχαίου αναμένεται να διαφανούν από τις έρευνες της Αστυνομίας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE