Τον «έκαψε» μαρτυρία: Χειροπέδες σε 29χρονο για τρεις υποθέσεις κλοπής χαλκού

Τον «έκαψε» μαρτυρία: Χειροπέδες σε 29χρονο για τρεις υποθέσεις κλοπής χαλκού

Στη σύλληψη 29χρονου προχώρησαν χθες το απόγευμα, μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με τρεις διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής χαλκού, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 15 – 17 Ιουλίου, στην επαρχία Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε χθες στην Αστυνομία από υπάλληλο εργοταξίου στο Στρόβολο, ότι κλάπηκε από το ηλεκτροστάσιο του χώρου, χαλκός από καλώδια. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 29χρονου, ο οποίος συνελήφθη λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της ίδιας μέρας, στη βάση δικαστικού εντάλματος.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, εναντίον του 29χρονου, εξασφαλίστηκε μαρτυρία και για τη διάπραξη άλλων δύο υποθέσεων κλοπής χαλκού από καλώδια, οι οποίες διαπράχθηκαν μεταξύ 15 και 17 Ιουλίου, στην επαρχία Λευκωσίας.

Ο 29χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για σκοπούς έκδοσης διατάγματος προσωποκράτησης του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE