«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ….» Η γκάφα της Αριστοτέλους στον αέρα που μοιράστηκε με τους τηλεθεατές

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ….» Η γκάφα της Αριστοτέλους στον αέρα που μοιράστηκε με τους τηλεθεατές

Μια άσχημη της στιγμή από το παρελθόν «ξέθαψε» και μοιράστηκε με τον καλεσμένο της Σοφοκλή Κασκαούνια αλλά και με τους τηλεθεατές η Χριστιάνα Αριστοτέλους στο Πρωτοχρονιάτικο «Για Σένα».

Η όμορφη παρουσιάστρια που πέρασε από το ΠΑΦΟΣ ΤV, αλλά και από το Capital όπου και παρουσίαζε μια εκπομπή με θέμα την υγεία, όπως αποκάλυψε δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τηλεθεατή που βγήκε στον αέρα και ανέφερε ότι η γυναίκα του είναι σοβαρά άρρωστη.

Η Χριστιάνα μας όμως ήταν…αφηρημένη με αποτέλεσμα να απαντήσει στον τηλεθεατή: «Πολύ ωραία, συνεχίστε…» με τον σκηνοθέτη της τότε να της φωνάζει στο ακουστικό να συγκεντρωθεί!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE