Η Πρωτοχρονιά βάφτηκε με αίμα– Δολοφονήθηκε ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της στα Εξάρχεια

Η Πρωτοχρονιά βάφτηκε με αίμα– Δολοφονήθηκε ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της στα Εξάρχεια

Στο αίμα βάφτηκε η Πρωτοχρονιά του 2016 στα Εξάρχεια, καθώς βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της μια 89χρονη γυναίκα που ζούσε εκεί μαζί με τον 79χρονο αδελφό της, ο οποίος πάσχει από Αλτσχάιμερ.

Σύμφωνα με το STAR,  οι γείτονες άκουσαν κάποια στιγμή φωνές και θορύβους και χτύπησαν το κουδούνι για να δουν τι συμβαίνει.Κανείς δεν απάντησε, κι έτσι κάλεσαν την αστυνομία, η οποία έσπευσε και βρήκε μέσα στο διαμέρισμά της νεκρή την ηλικιωμένη γυναίκα με αμυχές και τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Ο αδελφός της βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση και δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα, ενώ η αστυνομία ερευνά τη σχέση του με τη δολοφονία, καθώς οι γείτονες είπαν πως αρκετά συχνά τους άκουγαν να καυγαδίζουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Τον παρακολουθούσαν και είχαν στόχο να τον εκτελέσουν. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, 34χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ οδηγούσε στον δρόμο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.