Ανείπωτη θλίψη: «Έφυγε» νωρίς ο 37χρονος Κωνσταντίνος - Πότε θα γίνει η κηδεία - Δείτε φωτογραφία

Ανείπωτη θλίψη: «Έφυγε» νωρίς ο 37χρονος Κωνσταντίνος - Πότε θα γίνει η κηδεία - Δείτε φωτογραφία

Βαρύ πένθος σκόρπισε στα Πάνω Πολεμίδια η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Νικολάου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών, έπειτα από ατύχημα.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη, 15 Ιουλίου, στις 5:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στα Πάνω Πολεμίδια. Θα ακολουθήσει η ταφή στο Β΄ Κοιμητήριο Πάνω Πολεμιδιών.

Η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν εισφορά για την οικονομική στήριξή της.

Με ανακοίνωσή τους, ο Αντιδήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του διαμερίσματος Πάνω Πολεμιδιών εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος, ευχόμενοι δύναμη και κουράγιο για την αντιμετώπιση της δύσκολης αυτής απώλειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Με 19 σημεία στη συνάντηση με Έρχιουρμαν - «Υπάρχει η υποδομή, αυτό που απουσιάζει είναι η πολιτική βούληση»

ΠτΔ: Με 19 σημεία στη συνάντηση με Έρχιουρμαν - «Υπάρχει η υποδομή, αυτό που απουσιάζει είναι η πολιτική βούληση»

Είμαστε πανέτοιμοι όποτε ο ΓΓ των ΗΕ το κρίνει να συμμετάσχουμε σε διευρυμένη διάσκεψη, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου για να μεταβεί στον χώρο διεξαγωγής της συνάντησης του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν..

BEST OF TOTHEMAONLINE