ΑΚΕΛ: Δημοσιοποίησε την κατάσταση εσόδων και εξόδων για τις βουλευτικές - Δείτε πίνακα

ΑΚΕΛ: Δημοσιοποίησε την κατάσταση εσόδων και εξόδων για τις βουλευτικές - Δείτε πίνακα

Το ΑΚΕΛ έδωσε στη δημοσιότητα την κατάσταση εσόδων και εξόδων που αφορά τη συμμετοχή του στις βουλευτικές εκλογές του 2026.

Σε ανακοίνωσή του, το κόμμα αναφέρει ότι η αναλυτική κατάσταση εσόδων και εξόδων έχει ήδη αποσταλεί στον Έφορο Εκλογών, όπως προβλέπει η ισχύουσα εκλογική νομοθεσία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζονται, το συνολικό ύψος των εκλογικών δαπανών ανήλθε στις €738.450,01, ενώ τα έσοδα από εισφορές διαμορφώθηκαν στις €194.500.

Το ΑΚΕΛ επισημαίνει ακόμη ότι οι υποψήφιοι βουλευτές του δεν προέβησαν σε οποιαδήποτε προσωπική δαπάνη για την προεκλογική εκστρατεία, καθώς το σύνολο των εκλογικών εξόδων καλύφθηκε αποκλειστικά από το κόμμα.

Αναλυτικά ο πίνακας εσόδων και εξόδων του ΑΚΕΛ:

5531964673782131 image

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.