Βαρύ πένθος στις τάξεις της Αστυνομίας – «Έσβησε» ο Προκόπης Προκοπίου - «Υπηρέτησε με ευσυνειδησία και αφοσίωση»

Βαρύ πένθος στις τάξεις της Αστυνομίας – «Έσβησε» ο Προκόπης Προκοπίου - «Υπηρέτησε με ευσυνειδησία και αφοσίωση»

Σε βαρύ πένθος, βυθίστηκε η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου, μετά τον χαμό του Αστ.2112 Προκόπη Προκοπίου , ο οποίος απεβίωσε στις 11/07/2026.

Ο Προκόπης Προκοπίου, εντάχθηκε στις τάξεις της Αστυνομίας τον Σεπτέμβρη του 2000 και υπηρέτησε με ευσυνειδησία και αφοσίωση στο καθήκον. 

Η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του. Η στήριξη προς αυτούς, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές, είναι δεδομένη.

Λεπτομέρειες για την κηδεία και την ταφή θα ανακοινωθούν αργότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE