Στη γαλλική Δικαιοσύνη η έφεση της 53χρονης για την υπόθεση σφετερισμού περιουσιών στα κατεχόμενα

Στη γαλλική Δικαιοσύνη η έφεση της 53χρονης για την υπόθεση σφετερισμού περιουσιών στα κατεχόμενα

Έφεση κατά της απόφασης έκδοσής της στην Κυπριακή Δημοκρατία έχει ασκήσει η 53χρονη Λιθουανή κτηματομεσίτρια, η οποία συνελήφθη στη Γαλλία, βάσει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ως εκ τούτου, ανέφεραν πηγές στο ΚΥΠΕ, θα πρέπει να εκδικαστεί η έφεσή της ενώπιον των γαλλικών Αρχών. Οι διαδικασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να διαρκέσουν τουλάχιστον δύο εβδομάδες έως και έναν μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι η 53χρονη συνελήφθη στη Γαλλία, βάσει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης που εξέδωσε η Κυπριακή Δημοκρατία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών στα κατεχόμενα.

Η σύλληψή της έγινε γνωστή έπειτα από δημοσίευμα της τ/κ εφημερίδας «Κίπρις», σύμφωνα με το οποίο η Λιθουανή ζει και εργάζεται στα κατεχόμενα. Όπως είχε αναφερθεί, η γυναίκα συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Νίκαιας ενώ επρόκειτο να ταξιδέψει με την κόρη της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE