Ξεκαθαρίζει η Κυβέρνηση: Οι διαδικασίες για τα νέα Διοικητικά Συμβούλια των Ημικρατικών Οργανισμών θα ολοκληρωθούν εντός των προθεσμιών

Ξεκαθαρίζει η Κυβέρνηση: Οι διαδικασίες για τα νέα Διοικητικά Συμβούλια των Ημικρατικών Οργανισμών θα ολοκληρωθούν εντός των προθεσμιών

Μιλώντας στο Πρωινό Δρομολόγιο ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος είπε, επίσης, ότι το ενδεχόμενο ανασχηματισμού αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο του Προέδρου της Δημοκρατίας και εφόσον ληφθούν αποφάσεις, θα ανακοινωθούν από τον ίδιο.

Απαντώντας εξάλλου σε ερώτηση, εξέφρασε τη λύπη της Κυβέρνησης για την απόρριψη, από τη Βουλή, του αιτήματος της εξάμηνης παράτασης της θητείας της υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλένας Ραουνά.

Η παράταση ανέφερε ο κύριος Παπαδόπουλος, κρίθηκε αναγκαία, ώστε να συνεχιστεί η διαχείριση των διαπραγματεύσεων για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις οποίες η Κύπρος, όπως είπε, έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE