Τον «τσάκωσαν» στο Αεροδρόμιο: Μετέφερε κοκαΐνη στο σώμα του - Στο νοσοκομείο υπό φρούρηση 28χρονος

Τον «τσάκωσαν» στο Αεροδρόμιο: Μετέφερε κοκαΐνη στο σώμα του - Στο νοσοκομείο υπό φρούρηση 28χρονος

Στη σύλληψη 28χρονου προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο των δράσεων για εντοπισμό προσώπων που εισάγουν ναρκωτικά στη Δημοκρατία, μετά από σχετική πληροφορία που λήφθηκε από την ΥΚΑΝ, μέλη της Υπηρεσίας,  σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, λίγο πριν τις 7 μ.μ.  χθες, ανέκοψαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας 28χρονο, ο οποίος αφίχθηκε στην Κύπρο από χώρα του εξωτερικού.

Ο 28χρονος ανακρινόμενος, φέρεται να παραδέχθηκε ότι μεταφέρει στο σώμα του ναρκωτικά. Οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου μετά από ιατρικές εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι εντός του σώματός του υπήρχε μεγάλος αριθμός ξένων αντικειμένων και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Μέχρι στιγμής το συγκεκριμένο πρόσωπο απέβαλε από το σώμα του έξι αυγοειδείς συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους 60 γραμμαρίων, περίπου.

Σε διαδικασία που διεξήχθη σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας εκδόθηκε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, ενώ εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε νέες ιδέες στον Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Είναι κάτω από τις 3 ενότητες των μέτρων οικοδόμισης εμπιστοσύνης»

Έθεσε νέες ιδέες στον Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Είναι κάτω από τις 3 ενότητες των μέτρων οικοδόμισης εμπιστοσύνης»

Οι νέες προτάσεις και ιδέες που υπέβαλε η ελληνοκυπριακή πλευρά για τα ΜΟΕ, τη μεθοδολογία και την ουσία μπορούν να οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE