Γαλλία: Πρωτοχρονιά με 100.000 αστυνομικούς στους δρόμους

Γαλλία: Πρωτοχρονιά με 100.000 αστυνομικούς στους δρόμους

Αστυνομική δύναμη 100,000 ανδρών στη Γαλλία για το νέο έτος

Αστυνομική δύναμη πέραν των 100,000 ανδρών θα εργαστεί απόψε σε όλη τη Γαλλία για λόγους ασφάλειας μετά τα τρομοκρατικά κτυπήματα στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου.

Ο Υπουργός Εσωτερικών Bernard Cazeneuve είπε ότι αν και δεν υπάρχει ένδειξη για κτύπημα απόψε, παραμονή Πρωτοχρονιάς, "όλες οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες είναι υπό γενική απειλή με τα μηνύματα που έχει στείλει το Νταές (Ισλαμικό Κράτος)".

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.