Αντιδράσεις στα social media για τον νέο φωτισμό στις Φοινικούδες – «Εκάμαν τα σιόνιν πάλε»

Αντιδράσεις στα social media για τον νέο φωτισμό στις Φοινικούδες – «Εκάμαν τα σιόνιν πάλε»

Έντονη συζήτηση έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο νέος φωτισμός που τοποθετήθηκε στις Φοινικούδες της Λάρνακας, με αρκετούς πολίτες να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την ένταση του φωτός.

Αφορμή στάθηκε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία ο χρήστης αναφέρει πως οι νέες λάμπες είναι «άσπρες» και προκαλούν έντονη αντανάκλαση, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά ότι «στραβώνουν» τους περαστικούς.

Σύμφωνα με ανάρτηση πολίτη στη σελίδα του στο Facebook, Πού Πήγαμε, η πρόσφατη αλλαγή στον φωτισμό στις Φοινικούδες έχει προκαλέσει αντιδράσεις, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι οι νέες λάμπες εκπέμπουν έντονο λευκό φως που επηρεάζει την ορατότητα των περαστικών.

Δείτε την ανάρτηση:

Μπορεί να είναι εικόνα οδός

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE