VIDEO: Σοκ με την τραγωδία στην Ξυλοφάγου - Τι αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος για τα δύο παιδιά

VIDEO: Σοκ με την τραγωδία στην Ξυλοφάγου - Τι αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος για τα δύο παιδιά

Βαθιά θλίψη εξακολουθεί να προκαλεί η τραγωδία στην Ξυλοφάγου, όπου δύο αδέλφια, ηλικίας 8 και 10 ετών, βρέθηκαν νεκρά μέσα σε όχημα. Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η ανείπωτη αυτή τραγωδία.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα», ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος διαμερισμάτων, Ανδρέας Μουζούρης, ανέφερε ότι δεν επιθυμούσε την ενοικίαση των διαμερισμάτων του σε οικογένειες με παιδιά.

Παράλληλα, υποστήριξε πως τα δύο ανήλικα παιδιά παρέμεναν καθημερινά ασυνόδευτα στο διαμέρισμα, ισχυρισμός που αναμένεται να αξιολογηθεί στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.