Σοκάρει αιχμάλωτη των Τζιχανιστών: Βίαζαν 9χρονες, οι παρθένες πουλιόντουσαν ακριβότερα

Σοκάρει αιχμάλωτη των Τζιχανιστών: Βίαζαν 9χρονες, οι παρθένες πουλιόντουσαν ακριβότερα

Σοκ προκαλούν οι περιγραφές μιας νεαρής γυναίκας που έζησε ως αιχμάλωτη των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.

Η Νάντια Μοράντ ανήκει στη φυλή των Γιαζίντι, Κούρδων που κατοικούν στα βουνά του βορειοδυτικού Ιράκ.

Το 2014, σε ηλικία 20 ετών, ο στρατός του ISIS εισέβαλε στο χωριό της και την έπιασε αιχμάλωτη για 3 μήνες. Στα χέρια των τζιχαντιστών έζησε την απόλυτη φρίκη, καθώς βιάστηκε, κακοποιήθηκε, πουλήθηκε, νοικιάστηκε και είδε τα αδέλφια της να δολοφονούνται. Σήμερα, έχει γίνει σύμβολο του αγώνα κατά του ISIS.

«Σκότωσαν 700 άνδρες επειδή τους ζήτησαν να αλλαξοπιστήσουν και εκείνοι αρνήθηκαν», περιγράφει η Νάντια Μοράντ, μιλώντας στον Alpha.

«Μαζί με τα άλλα κορίτσια της φυλής μου, των Γιαζίντι, έζησα στα χέρια των μαχητών του ISIS, τη φρίκη: μας έδερναν, μας βίαζαν. Έπαιρναν κορίτσια 9 ετών για να τα βιάσουν και να τα παντρευτούν. Το είδα με τα μάτια μου», δήλωσε.

«Τα κορίτσια δεν τα σκότωναν. Μας ήθελαν για να μας βιάζουν και για αγοροπωλησίες. Η τιμή πώλησης μιας γυναίκας ήταν 50 δολάρια. Η τιμή ενοικίασης της ήταν φυσικά φτηνότερη. Οι μικρότερες σε ηλικία, δηλαδή όσες ήταν παρθένες, ήταν ακριβότερες. Με πούλησαν δύο φορές», περιέγραψε η ίδια.

Δείτε το βίντεο…

\

Πηγή: NewsBeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Με κομμένη την ανάσα: Άρχισαν οι αφίξεις στον Λευκό Οίκο για την κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι με Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Με κομμένη την ανάσα: Άρχισαν οι αφίξεις στον Λευκό Οίκο για την κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι με Τραμπ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, πρόκειται να συναντήσει τον Ουκρανό ομόλογό του, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στις 8:15 μ.μ. ώρα Κύπρου στον Λευκό Οίκο, προτού πλαισιωθούν από άλλους Ευρωπαίους ηγέτες. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE