ΒΙΝΤΕΟ: Κινούμενη «βόμβα» στον αυτοκινητόδρομο – Μετέφερε σιδεροσωλήνες με ανοιχτό καπό

ΒΙΝΤΕΟ: Κινούμενη «βόμβα» στον αυτοκινητόδρομο – Μετέφερε σιδεροσωλήνες με ανοιχτό καπό

Ένα απίστευτο και άκρως επικίνδυνο περιστατικό κατέγραψε ο φακός των οδηγών το περασμένο Σάββατο, 27 Ιουνίου 2026, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού–Πάφου, λίγο πριν από την έξοδο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που εξασφάλισε η πλατφόρμα RoadReportCY, ένας οδηγός μετέτρεψε το ιδιωτικό του όχημα τύπου hatchback σε... φορτηγό, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου. Το αυτοκίνητο κινείτο με εντελώς ανοιχτή την πίσω πόρτα, ενώ ένας μεγάλος όγκος από μακριούς σιδεροσωλήνες και άλλα οικοδομικά υλικά προεξείχε επικίνδυνα στο πίσω μέρος, δεμένος πρόχειρα μόνο με μερικά σχοινιά.

Το θέαμα προκάλεσε έντονη ανησυχία και οργή στους περαστικούς οδηγούς, καθώς το φορτίο θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή, λόγω της ταχύτητας του αυτοκινητόδρομου, να μετατοπιστεί, να αποκολληθεί ή να καρφωθεί σε κάποιο επόμενο όχημα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο χρόνος αντίδρασης των οδηγών που ακολουθούν είναι μηδαμινός, με το ενδεχόμενο μιας σοβαρής ή ακόμα και θανατηφόρας καραμπόλας να είναι κάτι περισσότερο από ορατό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για «Videogate» - «Αν υπάρχουν στοιχεία οφείλουν να τα δώσουν... κάποιοι υιοθέτησαν ανεδαφικούς ισχυρισμούς»

Λετυμπιώτης για «Videogate» - «Αν υπάρχουν στοιχεία οφείλουν να τα δώσουν... κάποιοι υιοθέτησαν ανεδαφικούς ισχυρισμούς»

Απάντηση στις επικρίσεις δίνει η Κυβέρνηση αναφορικά με την υπόθεση του «Videogate».

BEST OF TOTHEMAONLINE