Ποιος Ρούντολφ; Έτσι κυκλοφορεί ο Άγιος Βασίλης στη Λεμεσό

Ποιος Ρούντολφ; Έτσι κυκλοφορεί ο Άγιος Βασίλης στη Λεμεσό

Τα ελάφια, οι τάρανδοι και ο Ρούντολφ δεν έχουν θέση στο 2015. Για αυτό και στην πόλη του γλεντιού, τη Λεμεσό, οι μοτοσικλετιστές βάλθηκαν να μας βάλουν στο κλίμα των ημερών.

Στη φωτογραφία που αναρτήθηκε στη σελίδα CyStreets στο Facebook, φαίνεται ότι ο Άγιος Βασίλης αντάλλαξε τον τάρανδό με μια μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα, έχασε τα περιττά κιλά και κυκλοφορεί στιλάτος και γιορτινός στο κέντρο της πόλης.

Μετά λοιπόν τα αυτοκίνητα με τα κέρατα που έχουν κατακλύσει την Κύπρο, τώρα στη Λεμεσό κυκλοφορούν και μοτοσικλετιστές….ντυμένοι στο πνεύμα των ημερών, πάντα όμως φορώντας το κράνος τους.

Δεν ξέρουμε αν ο συγκεκριμένος φέρνει δώρα στα παιδιά, αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι μας έχει φτιάξει τη μέρα! Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Τρεις ημέρες μετά την πλήρη κατάσβεση των φονικών πυρκαγιών που σάρωσαν δασικές και κατοικημένες περιοχές της επαρχίας Λεμεσού, οι προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών και στήριξης των πληγέντων συνεχίζονται αδιάκοπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE