Ρίψη πυροβολισμών κατά οικίας - Χειροπέδες σε 36χρονο

Ρίψη πυροβολισμών κατά οικίας - Χειροπέδες σε 36χρονο

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη άντρα ηλικίας 36 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης ρίψης πυροβολισμών, κατά κατοικίας στην Πάφο, που διαπράχθηκε την περασμένη Τετάρτη, 24 Ιουνίου.

Ο 36χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη γύρω στις 7.15 χθες το βράδυ, από μέλη του ΤΑΕ Πάφου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, το οποίο εκδόθηκε στη βάση στοιχείων που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Πάφου να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 0350 τα ξημερώματα στις 24/06/2026, ρίχθηκαν πυροβολισμοί κατά της οικίας δύο προσώπων, ηλικίας 41 και 37 ετών, σε χωριό της επαρχίας Πάφου. Οι πυροβολισμοί έπληξαν την ξύλινη πόρτα της κύριας εισόδου του σπιτιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE