Θλίψη Προέδρου Χριστοδουλίδη για Γιώργο Στεφάνου: «Έφυγε με πόθο την επιστροφή στον Γερόλακκο»

Θλίψη Προέδρου Χριστοδουλίδη για Γιώργο Στεφάνου: «Έφυγε με πόθο την επιστροφή στον Γερόλακκο»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο του Γιώργου Στεφάνου, πατέρα του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο Πρόεδρος ανέφερε ότι ο εκλιπών «έφυγε πλήρης ημερών με τον πόθο της επιστροφής στον αγαπημένο Γερόλακκο, όπου δημιούργησε την οικογένειά του μαζί με τη σύζυγό του, Αλίκη».

Ο Πρόεδρος σημείωσε ακόμη ότι ο βίαιος εκτοπισμός λόγω της τουρκικής εισβολής του 1974 υποχρέωσε τον Γιώργο Στεφάνου, όπως και χιλιάδες άλλους πρόσφυγες, να ξαναχτίσει τη ζωή του από την αρχή, συμβάλλοντας στην προκοπή της οικογένειάς του, στην πρόοδο του λαού και στην ανασυγκρότηση της χώρας.

Καταλήγοντας, ο κ. Χριστοδουλίδης απέτισε φόρο τιμής στον εκλιπόν, εκφράζοντας τον σεβασμό και την εκτίμησή του, ενώ απηύθυνε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE