Σοκ στην Ελλάδα: Νεκρός 17χρονος μετά από συμπλοκή 10 ατόμων - Τι εξετάζεται, στις 14 οι προσαγωγές

Σοκ στην Ελλάδα: Νεκρός 17χρονος μετά από συμπλοκή 10 ατόμων - Τι εξετάζεται,  στις 14 οι προσαγωγές

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στην Καλλιθέα, όταν ομάδα περίπου δέκα ατόμων συνεπλάκη, με αποτέλεσμα τον θάνατο νεαρού ατόμου, ηλικίας 17 με 18 ετών, μετά μαχαιριά στον θώρακα. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο σε σοβαρή κατάσταση οπού και κατέληξε, ενώ η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε 14 προσαγωγές και έχει εντοπίσει το μαχαίρι που εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Οι αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια της επίθεσης, με ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζονται να είναι η εμπλοκή σε οπαδικό επεισόδιο.

 Η έρευνα της Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη, προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η συμπλοκή και η επίθεση στον νεαρό.

Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE