Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονης στη Λευκωσία - Βοηθήστε να εντοπιστεί -Φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονης στη Λευκωσία - Βοηθήστε να εντοπιστεί -Φωτογραφία

Η LA MAR HOSH, 14 ετών, από Συρία, απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, από τις 22/06/2026.

Η 14χρονη περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.55μ. περίπου, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Κατά την αναχώρηση της φορούσε κοντό τζιν παντελονάκι και μαύρη κοντομάνικη φανέλα.  

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε από το Προεδρικό, εξελίσσεται σε ένα δύσκολο πολιτικό παζλ. Οι τελικές αποφάσεις καθυστερούν, τα σενάρια αλλάζουν διαρκώς και κάθε επιλογή φαίνεται να δημιουργεί νέες ισορροπίες, που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλείται να διαχειριστεί.