«Έμπλεξε» δύο φορές μέσα σε λίγες μέρες 35χρονος στη Λευκωσία - Του πέρασαν χειροπέδες οι Αρχές

«Έμπλεξε» δύο φορές μέσα σε λίγες μέρες 35χρονος στη Λευκωσία - Του πέρασαν χειροπέδες οι Αρχές

Νέα ποσότητα οπιούχων ναρκωτικών, μεικτού βάρους ενός κιλού, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, που προχώρησε στην σύλληψη 35χρονου που τελούσε υπό κράτηση για άλλη υπόθεση ναρκωτικών.

Η νέα ποσότητα ναρκωτικών, αποτελούμενη από αποξηραμένους λοβούς παπαρούνας, του είδους μήκων η υπνοφόρος, συνολικού μεικτού βάρους ενός κιλού, εντοπίστηκε χθες 22/06/2026, σε ταχυδρομικό πακέτο που αφίχθηκε σε υποστατικό εταιρείας ταχυμεταφορών, στην επαρχία Λευκωσίας. Ως παραλήπτης αναγραφόταν ο 35χρονος ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Ο 35χρονος τελούσε υπό κράτηση από τις 19/06/2026, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών, που αφορά στον εντοπισμό και κατάσχεση ποσότητας οπιούχων ναρκωτικών, μεικτού βάρους πέραν των 10 κιλών. Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό κράτηση και 31χρονη.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE