Στα χέρια του Γενικού Εισαγγελέα το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία»: Παραδόθηκαν 3.000 σελίδες υλικού

Στα χέρια του Γενικού Εισαγγελέα το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία»: Παραδόθηκαν 3.000 σελίδες υλικού

Την παράδοση τη Δευτέρα το πρωί του πορίσματος και του μαρτυρικού υλικού, που αφορά στην έρευνα για την υπόθεση «Κράτος Μαφία», επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ η Νομική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το πρωί, λίγο πριν τις 11:00 στάληκε στη Νομική Υπηρεσία, το πολυσέλιδο πόρισμα, έκτασης περίπου 3.000 σελίδων.

Το μαρτυρικό υλικό διαβιβάστηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς σε ψηφιακή μορφή, μέσω φορητής μονάδας αποθήκευσης δεδομένων.

Εξάλλου, λίγο αργότερα το πόρισμα παραδόθηκε και στον Έφορο Φορολογίας, Σωτήρη Μαρκίδη, για τη διερεύνηση δεδομένων που αφορούν επτά πρόσωπα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE