Ξανά στο «τραπέζι» η διαθεσιμότητα της Άννας Αριστοτέλους – Συνεδρίασε εκτάκτως το Υπουργικό

Ξανά στο «τραπέζι» η διαθεσιμότητα της Άννας Αριστοτέλους – Συνεδρίασε εκτάκτως το Υπουργικό

Εκτάκτως συνεδρίασε το Υπουργικό Συμβούλιο, λίγο πριν από την έναρξη του Εθνικού Συμβουλίου, το πρωί της Δευτέρας, με αποκλειστικό θέμα το μέλλον της Άννας Αριστοτέλους.

​Σύμφωνα με πληροφορίες, το Υπουργικό Συμβούλιο εισηγείται εκ νέου τη θέση της κ. Αριστοτέλους σε καθεστώς διαθεσιμότητας. Η έκτακτη αυτή κίνηση της κυβέρνησης έρχεται να προσθέσει νέο γύρο πιέσεων σε ένα ήδη τεταμένο σκηνικό.

​Υπενθυμίζεται ότι ο νομικός Αχιλλέας Τριανταφυλλίδης, με σχετική επιστολή του προς το Υπουργικό Συμβούλιο, είχε ζητήσει την άμεση τοποθέτηση της Άννας Αριστοτέλους στη θέση του Γενικού Διευθυντή Υπουργείου. Όπως υποστηρίζει η πλευρά της, τη θέση αυτή τη δικαιούται πλήρως, τόσο βάσει των αποτελεσμάτων των επίσημων εξετάσεων όσο και με βάση προηγούμενη σχετική απόφαση του ίδιου του Σώματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE