«Αδειάζουν τους κάδους και αφήνουν τα σκουπίδια πίσω»: Ξέσπασμα δημότη στην Έγκωμη για τους σκουπιδιάρηδες - Φωτογραφία

«Αδειάζουν τους κάδους και αφήνουν τα σκουπίδια πίσω»: Ξέσπασμα δημότη στην Έγκωμη για τους σκουπιδιάρηδες - Φωτογραφία

Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζει κάτοικος της Έγκωμης για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η αποκομιδή απορριμμάτων σε περιοχή της φοιτητούπολης, καταγγέλλοντας ότι για πολλοστή φορά παραμένουν σκουπίδια δίπλα από τους κάδους, παρά το γεγονός ότι τα απορριμματοφόρα περνούν κανονικά από το σημείο.

Σύμφωνα με την ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στη σελίδα "Που πήγαμε", οι εργαζόμενοι αδειάζουν τους πράσινους κάδους, ωστόσο αφήνουν πίσω σακούλες και άλλα απορρίμματα που βρίσκονται εκτός αυτών, με αποτέλεσμα να παραμένουν εκτεθειμένα για ημέρες, ιδιαίτερα εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών.

Ο πολίτης σημειώνει ότι η συγκεκριμένη περιοχή φιλοξενεί μεγάλο αριθμό φοιτητών, με αποτέλεσμα οι κάδοι να γεμίζουν συχνά και να μην επαρκούν για τον όγκο των απορριμμάτων. Παράλληλα, αναφέρει πως σε ορισμένες περιπτώσεις κάδοι δεν τοποθετούνται ξανά στη θέση τους μετά την αποκομιδή, γεγονός που συμβάλλει στη δημιουργία επιπρόσθετων προβλημάτων καθαριότητας.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη συνεδρία με Φειδία και Οδυσσέα στο Εθνικό Συμβούλιο - Απών ο Αναστασιάδης - Φωτογραφίες

Πρώτη συνεδρία με Φειδία και Οδυσσέα στο Εθνικό Συμβούλιο - Απών ο Αναστασιάδης - Φωτογραφίες

Ξεκίνησε γύρω στις 10.00 η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η πρώτη συνεδρία του σώματος με τη νέα του σύνθεση, μετά τις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE