Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Κλειστές και οι δύο λωρίδες – Δείτε σε ποιο ύψος

Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Κλειστές και οι δύο λωρίδες – Δείτε σε ποιο ύψος

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 3.20 τα ξημερώματα σήμερα στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού στο ύψος Καντού.

Εξαιτίας του τροχαίου έχουν κλείσει και οι δύο λωρίδες του δρόμου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία προτρέπονται οι οδηγοί που κατευθύνονται προς Λεμεσό, να χρησιμοποιούν τις εξόδους Κολοσσίου και Ύψωνα.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Ο αυτοκινητόδρομος Πάφου – Λεμεσού ο οποίος είχε κλείσει απο το ύψος Καντού λόγω σοβαρής οδικής σύγκρουσης, δόθηκε στην κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση διεξάγεται ομαλά. Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν αποστάσεις απο τα προπορευόμενα οχήματα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE