«Κατεβαίνουν» σε μονόωρη στάση εργασίας οι συντεχνίες προσωπικού του ΡΙΚ - Ποιος ο λόγος

«Κατεβαίνουν» σε μονόωρη στάση εργασίας οι συντεχνίες προσωπικού του ΡΙΚ - Ποιος ο λόγος

Σε απεργιακά μέτρα προχωρούν οι συντεχνίες προσωπικού του ΡΙΚ, πραγματοποιώντας απόψε στάση εργασίας, από τις 20:00 έως τις 21:00 το βράδυ.

Σε κοινή ανακοίνωση, οι συντεχνίες τονίζουν - μεταξύ άλλων - πως το προσωπικό του Οργανισμού διεκδικεί δυναμικά την ουσιαστική αντιμετώπιση των συσσωρευμένων ανεπίλυτων εργασιακών θεμάτων του οργανισμού.

Αναφέρουν πως με τις απεργιακές κινητοποιήσεις, οι εργαζόμενοι θέλουν να καταδείξουμε την απογοήτευσή τους, για την αναποτελεσματικότητα της διεύθυνσης και της διοίκησης του οργανισμού.

Σημειώνουν ότι βάσιμα εργασιακά θέματα τα οποία οδηγούνται για επίλυση, παραμένουν στάσιμα για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Πηγή: news.rik.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE