Σήμανε συναγερμός: Πυροβολισμοί εναντίον κτιρίου στη Λεμεσό - Ζημιές στην είσοδο - Σε εξέλιξη οι έρευνες
Πυροβολισμοί εναντίον κτιρίου στην περιοχή της Λινόπετρας, στη Λεμεσό, σημειώθηκαν γύρω στις 10:50 το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, στο νοσοκομείο καταγράφονται προβλήματα όπως σπασμένες πόρτες ασφαλείας, φθορές σε τουαλέτες, βρώμικοι κοινόχρηστοι χώροι και εικόνες που, όπως σημειώνει, δεν συνάδουν με ένα σύγχρονο δημόσιο νοσηλευτήριο.
Ιδιαίτερη αναφορά κάνει σε αποχωρητήριο που εξυπηρετεί ασθενείς στις Πρώτες Βοήθειες, κάνοντας λόγο για έντονη δυσοσμία και συνθήκες που χαρακτηρίζει απαράδεκτες.
Σε νέα ανάρτησή της, η κ. Χρίστου αναφέρει ότι από το πρωί προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τη διεύθυνση του νοσοκομείου, χωρίς, όπως υποστηρίζει, να λάβει οποιαδήποτε απάντηση.
«Ούτε από τη διοίκηση, ούτε από το Υπουργείο. Απόλυτη αδιαφορία», έγραψε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι επαναδημοσιεύει το υλικό ώστε οι πολίτες να δουν την πραγματική κατάσταση που επικρατεί.
Η ίδια καλεί τους αρμόδιους να δώσουν άμεσα λύσεις στα προβλήματα που καταγγέλλει, υποστηρίζοντας ότι τόσο οι ασθενείς όσο και το προσωπικό αξίζουν καλύτερες συνθήκες σε έναν χώρο υγείας.
Δείτε βίντεο:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




