Η Τράπεζα Κύπρου στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείου Πάφου

Η Τράπεζα Κύπρου στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείου Πάφου

Παιδικές τροφές και πάνες συνολικής αξίας 1.100 ευρώ παρέδωσε σήμερα η Τράπεζα Κύπρου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Πάφου, σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση.

Παραδίδοντας τα είδη στον Δήμαρχο της πόλης Φαίδωνα Φαίδωνος, ο Διευθυντής Τομέα Ιδιωτών Πάφου της Τράπεζας Νεόφυτος Τούρος σημείωσε ότι η προσφορά αυτή αποσκοπεί να συμβάλει στην ανακούφιση των δυσπραγούντων οικογενειών της πόλης μας και ιδιαίτερα των πιο ευάλωτων μελών τους, που είναι τα παιδιά.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Πάφου ευχαρίστησε την Τράπεζα Κύπρου για την ευγενική προσφορά της και εξέφρασε την ευχή όπως η φετινή χρονιά είναι η τελευταία που η κοινωνία μας έχει ανάγκη από τέτοιες προσφορές.  

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE