Ξεκίνησαν στη 1 τα ξημερώματα από το αεροδρόμιο Λάρνακας και έφτασαν πεζοί στην Αγία Νάπα - Ο λόγος θα σας εκπλήξει

Ξεκίνησαν στη 1 τα ξημερώματα από το αεροδρόμιο Λάρνακας και έφτασαν πεζοί στην Αγία Νάπα - Ο λόγος θα σας εκπλήξει

Έναν διαφορετικό τρόπο να γνωρίσουν την Κύπρο επέλεξαν οι Σέρβοι αδελφοί Nenad και Alex Popovic, οι οποίοι περπάτησαν από το Αεροδρόμιο Λάρνακας μέχρι την Αγία Νάπα αμέσως μετά την άφιξή τους στο νησί.

Το οδοιπορικό τους ξεκίνησε στη 1 τα ξημερώματα και ολοκληρώθηκε τις μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας, με τους δύο ταξιδιώτες να διανύουν πεζοί δεκάδες χιλιόμετρα κατά μήκος της διαδρομής.

Ο Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας, Αντώνης Χρίστου, συναντήθηκε με τα δύο αδέλφια, τα οποία μίλησαν με ενθουσιασμό για την εμπειρία τους, τη φιλοξενία που συνάντησαν και τα μοναδικά τοπία που αντίκρισαν κατά τη διαδρομή.

Όπως ανέφεραν, η πεζοπορία αποτελεί τρόπο ζωής για τους ίδιους, ενώ το συγκεκριμένο εγχείρημα είχε και συμβολικό χαρακτήρα, καθώς συνδέθηκε με την ευαισθητοποίηση για τη σωματική και ψυχική υγεία.

Οι δύο ταξιδιώτες δήλωσαν ότι το περπάτημα τους επέτρεψε να γνωρίσουν την Κύπρο με έναν πιο αυθεντικό τρόπο, βιώνοντας από κοντά εικόνες και εμπειρίες που δύσκολα θα απολάμβαναν με οποιοδήποτε άλλο μέσο μετακίνησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ κοιτούν ήδη προς το 2028- Οι «δελφίνοι», το μάθημα του 2023, η Αννίτα, ο Νικόλας και το μεγάλο σταυροδρόμι των συνεργασιών

ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ κοιτούν ήδη προς το 2028- Οι «δελφίνοι», το μάθημα του 2023, η Αννίτα, ο Νικόλας και το μεγάλο σταυροδρόμι των συνεργασιών

Οι Προεδρικές του 2028 δεν έχουν ακόμη προκηρυχθεί, όμως πολιτικά έχουν ήδη αρχίσει. Και αυτή τη φορά η μάχη δεν ξεκινά από τις δημοσκοπήσεις ή τις επίσημες ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων. Ξεκινά από τα κόμματα, τις εσωτερικές ισορροπίες, τις προσωπικές φιλοδοξίες και κυρίως από το μεγάλο ερώτημα των συμμαχιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE