Οργή κατοίκων στη Λάρνακα: «40 και πλέον σκύλοι ζουν σε άθλιες συνθήκες» - Δείτε φωτογραφίες

Οργή κατοίκων στη Λάρνακα: «40 και πλέον σκύλοι ζουν σε άθλιες συνθήκες» - Δείτε φωτογραφίες

Σοβαρές καταγγελίες από κατοίκους της Λάρνακα για τις συνθήκες διαβίωσης δεκάδων σκύλων σε οικία εντός πυκνοκατοικημένης περιοχής.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περισσότεροι από 40 σκύλοι φιλοξενούνται στην αυλή του σπιτιού, με πολλούς να παραμένουν ανά δύο σε κλουβιά μεταφοράς, ενώ άλλοι στεγάζονται σε μικρούς χώρους περίπου 2 τ.μ.

Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για ακατάλληλες συνθήκες, έντονη δυσοσμία, συσσώρευση ακαθαρσιών, καθώς και παρουσία ψύλλων και τσιμπουριών.

Όπως αναφέρουν, το δημαρχείο, η Επίτροπος Διοικήσεως, ο Γενικός Ελεγκτής, η Αστυνομία, οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες, το Υγειονομείο και άλλες αρμόδιες αρχές έχουν ενημερωθεί επανειλημμένα τα τελευταία δύο χρόνια, χωρίς – όπως υποστηρίζουν – να έχει δοθεί ουσιαστική λύση.

Οι κάτοικοι ζητούν άμεση παρέμβαση και απαντήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες για το πότε θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

«Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ για την αμυντική και στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Κύπρου ο νέος Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, Τζον Μπρέσλοου.

BEST OF TOTHEMAONLINE