«Τυλίχθηκαν» στις φλόγες δύο οχήματα 52χρονου στη Λεμεσό – Αποκλείστηκε η σκηνή

«Τυλίχθηκαν» στις φλόγες δύο οχήματα 52χρονου στη Λεμεσό – Αποκλείστηκε η σκηνή

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στα Κάτω Πολεμίδια, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε δύο οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα έξω από κατοικία, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα εκδηλώθηκε φωτιά σε δύο οχήματα, ιδιοκτησίας 52χρονου και της εταιρείας του, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα εξωτερικά της οικίας του.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ η πυρκαγιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από τη φωτιά τα δύο οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές, ενώ η σκηνή αποκλείστηκε για περαιτέρω εξετάσεις κατά τις πρωινές ώρες, με στόχο τη διακρίβωση των αιτιών πρόκλησης της πυρκαγιάς.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κρυφτούλι» Χριστοδουλίδη- Αννίτας με φόντο τον ανασχηματισμό - Η Κούσιου, οι διαρροές και τα αντικρουόμενα μηνύματα

«Κρυφτούλι» Χριστοδουλίδη- Αννίτας με φόντο τον ανασχηματισμό - Η Κούσιου, οι διαρροές και τα αντικρουόμενα μηνύματα

Δεν είναι ο διορισμός της Έλενας Κούσιου στη θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ που προκάλεσε τις περισσότερες συζητήσεις. Είναι όσα προηγήθηκαν και κυρίως όσα ακολούθησαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE