Συναγερμός στο αεροδρόμιο Λάρνακας: Δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του 46χρονου
«Ελεύθερος» αφέθηκε ο ύποπτος άνδρας για τρομοκρατία που επέβαινε σε αεροσκάφος από την Μολδαβία.
Οι 5 ύποπτοι παρουσιάστηκαν το πρωί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την 6 ήμερη κράτηση τους.
Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, τόσο το ζεύγος όσο και ο μικρότερος γιος τους εξέφρασαν άγνοια στις καταθέσεις τους για τον εντοπισμό των ναρκωτικών στην οικία τους, ενώ ο ένας εκ των δυο συλληφθέντων οι οποίοι εντοπίστηκαν σε αποθήκη πίσω από την οικία την ώρα που διαχώριζαν ποσότητα κάνναβης, ανέφερε ότι εκτελούσε εντολές χωρίς να κατονομάζει ποιος του είχε δώσει τις οδηγίες.
Τα μέλη της ΥΚΑΝ είχαν εξασφαλίσει πληροφορία ότι στη συγκεκριμένη οικία υπήρχαν ναρκωτικά. Με δικαστικό ένταλμα είχαν μεταβεί στην οικία για έρευνες όπου εντόπισαν στην αυλή του σπιτιού αποθήκη στην οποία βρίσκονταν οι δυο ύποπτοι ηλικίας 29 και 26 ετών να τοποθετούν σε νάιλον συσκευασίες ποσότητα κάνναβης. Στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν 25 φυτά κάνναβης ύψους από 10 μέχρι 60 εκατοστά ενώ σε ξύλινο κιβώτιο βρέθηκαν επτά νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν από ένα κιλό κάνναβης.
Τα 8 κιλά κάνναβης έχουν κατασχεθεί και θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.
Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης, οι έρευνες συνεχίζονται ώστε να διαπιστωθεί η προέλευση των ναρκωτικών ενώ υπολείπονται καταθέσεις οι οποίες αναμένεται να ληφθούν και από άλλα πρόσωπα ενώ για την ίδια υπόθεση καταζητείται και ο 29χρονος γιος της οικογένειας.
Πηγή — ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις