Όλα τα βλέμματα στο Κυπριακό - Ο ΠτΔ ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο μετά τις επαφές του στη Νέα Υόρκη
O Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενημερώνει στις εννέα και μισή το πρωί τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου για τις επαφές του στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό.


Λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο τους, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Απριλίου, το ζευγάρι ταξίδεψε στον τροπικό παράδεισο της Μαλδίβες, επιλέγοντας έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς παγκοσμίως για στιγμές χαλάρωσης και ρομαντισμού.
Μακριά από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, οι δυο τους φαίνεται να απολαμβάνουν κάθε στιγμή του ταξιδιού, εξερευνώντας τις ομορφιές του νησιωτικού συμπλέγματος και δημιουργώντας νέες αναμνήσεις ως παντρεμένο πλέον ζευγάρι.
Η Στυλιάνα Αβερκίου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από το ταξίδι μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και το Tik Tok.
@stylianaaverkiou Κάνω την άνετη αλλά 💩 πάνω μου 🤪
♬ original sound - CaliGrwn
@stylianaaverkiou Κάπως έτσι περνάμε το honeymoon μας ✨
♬ original sound - lauren
@stylianaaverkiou Justiiiinnnnnnn✨🐠
♬ original sound - lochie
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




