Απίστευτο περιστατικό στη Λεμεσό - Πήρε το κουτί με τα φιλοδωρήματα και έφυγε: «Αν έχεις τύψεις, επέστρεψέ τα» - Το μήνυμα της επιχείρησης προς τον δράστη

Απίστευτο περιστατικό στη Λεμεσό - Πήρε το κουτί με τα φιλοδωρήματα και έφυγε: «Αν έχεις τύψεις, επέστρεψέ τα» - Το μήνυμα της επιχείρησης προς τον δράστη

Έκκληση προς το άτομο που φέρεται να αφαίρεσε τα φιλοδωρήματα του προσωπικού της απευθύνει επιχείρηση στη Λεμεσό, δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στη σελίδα «ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ».

Σύμφωνα με την ανάρτηση, το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας και έχει ήδη καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, ενώ έχει ενημερωθεί και η Αστυνομία.

Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης τονίζουν πως τα χρήματα που αφαιρέθηκαν δεν ανήκαν στην ίδια την επιχείρηση, αλλά στους εργαζομένους της, οι οποίοι τα συγκέντρωναν ως φιλοδωρήματα από πελάτες για την καθημερινή τους προσπάθεια και εξυπηρέτηση.

«Τα χρήματα αυτά δεν ανήκαν στην επιχείρηση, αλλά στους ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά για να εξυπηρετούν τους πελάτες μας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

Παρά την αναστάτωση που προκάλεσε το περιστατικό, η επιχείρηση αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής των χρημάτων, καλώντας το άτομο να προχωρήσει στη σωστή κίνηση.

«Αν υπάρχει η πρόθεση να επιστραφούν τα χρήματα, είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε έναν τρόπο να γίνει αυτό. Ελπίζουμε να επικρατήσει η σωστή απόφαση», σημειώνεται στο μήνυμα.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE