Αγνώριστος: Δείτε πως έχει γίνει ο «Χλαπάτσας» από τη σειρά «Της Ελλάδος τα Παιδιά»!

Αγνώριστος: Δείτε πως έχει γίνει ο «Χλαπάτσας» από τη σειρά «Της Ελλάδος τα Παιδιά»!

Αγνώριστος έγινε ο τηλεοπτικός «Χλαπάτσας» της σειράς «Της Ελλάδος τα Παιδιά», που προβλήθηκε σε τηλεοπτικό σταθμο, από το 1993 έως το 1995. Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την επιτυχημένη σειρά, έγινε ξανθός και άφησε μούσι.

Ο ίδιος μίλησε για την αλλαγή στο look του και εξήγησε ότι την έκανε για τις ανάγκες του πολυαναμενόμενου μιούζικαλ «Βίκτωρ Βικτώρια» που αναμένεται να ανέβει τον Ιανουάριο.  «Έχω αλλάξει το look για το "Βίκτωρ Βικτώρια" που θα ανέβει στα τέλη Γενάρη. Είναι αυτό το ξεπλυμένο κόκκινο, παρακμιακό, μελί», είπε ο ηθοποιός.

Γιατί απέχει από την τηλεόραση; «Λίγο η τύχη, κάπως ήρθαν τα πράγματα και δεν είμαι στην τηλεόραση αυτή την στιγμή. Κάτι θα συμβεί κάποια στιγμή και θα επανέλθω», είπε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE