Οδηγοί προσοχή: Έκλεισε λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο μετά από τροχαίο – Δείτε σε ποιο σημείο

Οδηγοί προσοχή: Έκλεισε λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο μετά από τροχαίο – Δείτε σε ποιο σημείο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Λόγω οδικής σύγκρουσης (υλικές ζημιές μόνο) στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, λίγο πριν τη σήραγγα, έχει κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (18:43): Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Πάφου - Λεμεσού. Όσoν αφορά τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε νωρίτερα στον αυτοκινητόδρομο Πάφο – Λεμεσού το ενεχόμενο όχημα έχει μετακινηθεί εκτός του αυτοκινητοδρόμου. Η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE