Αλλάζει το σκηνικό του καιρού - Με βροχές και χιόνια θα αποχαιρετίσουμε το 2015

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού - Με βροχές και χιόνια θα αποχαιρετίσουμε το 2015

Η ψηλή πίεση που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί, ενώ σχετικά ψυχρή αέρια μάζα θα επηρεάσει την περιοχή, από την Πέμπτη (31/12)

Την Τρίτη (29/12) θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήματα με αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήματα με αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που από νωρίς το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές ή μεμονωμένη καταιγίδα. Την Πέμπτη αναμένεται χιονόπτωση στα ορεινά και αργά τη νύκτα ενδεχομένως και σε κάποιες ημιορεινές περιοχές. Την Παρασκευή η χιονόπτωση αναμένεται να επεκταθεί τοπικά και σε ημιορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση την Πέμπτη και περαιτέρω πτώση την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει πενταμερούς- Συναντάται με Γκουτέρες, ο Γεραπετρίτης, στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει πενταμερούς- Συναντάται με Γκουτέρες, ο Γεραπετρίτης, στη Νέα Υόρκη

Εν μέσω απειλών της Τουρκίας, αλλά και της προπαγάνδας, η Λευκωσία συνεχίζει την προετοιμασία, ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης, που εκτός απροόπτου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαρτίου, στη Γενεύη. Στο πλαίσιο αυτό, σημαντική θεωρείται η συνάντηση που θα έχει ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Τρίτη, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE