Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του πυροσβέστη που «συνελήφθη» στη Νεκρή Ζώνη - Λεπτομέρειες

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του πυροσβέστη που «συνελήφθη» στη Νεκρή Ζώνη - Λεπτομέρειες

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια αξιωματικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο οποίος συνελήφθη νωρίτερα σήμερα από τις κατοχικές αρχές κατά τη διάρκεια επιθεώρησης στη Νεκρή Ζώνη.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, ο αξιωματικός συμμετείχε σε επιθεώρηση που πραγματοποιούνταν για θέματα αποψίλωσης και πρόληψης πυρκαγιών στα όρια της Νεκρής Ζώνης προς τις ελεύθερες περιοχές, όταν συνελήφθη από τις κατοχικές αρχές υπό συνθήκες που παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες.

Όπως ανέφερε ο κ. Κεττής, ο αξιωματικός έχει πλέον αφεθεί ελεύθερος, ενώ οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό διερευνώνται από την Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο αξιωματικός βρισκόταν στην περιοχή στο πλαίσιο προγραμματισμένων ελέγχων και προετοιμασίας έκθεσης για εργασίες καθαρισμού ξηρής βλάστησης ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου. Οι έρευνες για το περιστατικό συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE