Λετυμπιώτης: Αμετάθετος ο στόχος για σύγκληση άτυπης πολυμερούς συνάντησης
Ο στόχος της Λευκωσίας για σύγκληση άτυπης πολυμερούς συνάντησης παραμένει αμετάθετος, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Πρόκειται για Ελληνοκύπριο ηλικίας 23 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο με τραύματα στην κοιλιακή του χώρα.
Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση από την Αστυνομία, λίγο πριν τις 14:30 το μεσημέρι, λήφθηκε πληροφορία ότι, σε ανοιχτό χώρο, σε περιοχή στα Κάτω Πολεμίδια, Λεμεσός, βρίσκεται άντρας ηλικίας 23 ετών, ο οποίος είναι τραυματισμένος στην κοιλιά, πιθανόν από αιχμηρό αντικείμενο.
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ ο 23χρονος μεταφέρθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου σε νοσοκομείο όπου έτυχε ιατρικών εξετάσεων και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.
Οι συνθήκες τραυματισμού του 23χρονου διερευνώνται, με το ΤΑΕ Λεμεσού να συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




