Eλλάδα: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 3χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Άφαντοι οι γονείς της

Eλλάδα: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 3χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Άφαντοι οι γονείς της

Τη δική της μάχη δίνει για τη ζωή της η 3χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, μέσα σε καταυλισμό Ρομά στο Ζεφύρι. Το κοριτσάκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Όπως αναφέρουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το βράδυ του ατυχήματος το κοριτσάκι ήταν μόνο του πίσω από όχημα που οδηγούσε ένας 31χρονος άνδρας. Ο οδηγός, χωρίς να αντιληφθεί την παρουσία του παιδιού, έκανε όπισθεν και το παρέσυρε, προκαλώντας του σοβαρότατους τραυματισμούς.

Δεν έχει πάει κανείς από τους γονείς του στο νοσοκομείο
Η Αστυνομία αναζητά τους γονείς του παιδιού στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου καθώς δύο μέρες μετά, σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μεταδίδει το ERTNews, δεν έχουν πάει στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE