Λευκωσία: Τον προειδοποίησαν βάζοντας του βόμβα στο αυτοκίνητο του

Λευκωσία: Τον προειδοποίησαν βάζοντας του βόμβα στο αυτοκίνητο του

Ανατίναξαν το όχημα 37χρονου φρουρού σε νυκτερινό κέντρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες  πληροφορίες γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (28/12) ακούστηκε έκρηξη σε όχημα στην περιοχή της Λακαταμίας.

Από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά στο όχημα που χρησιμοποιεί 37χρονος άνδρας.

Από τις προκαταρτικές εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε πως το όχημα είναι εγγεγραμμένο σε εταιρεία που εργάζεται ο 37χρονος, ενώ προκληθήκαν εκτεταμένες ζημίες.

Ο 37χρονος εργάζεται ως φρουρός ασφαλείας σε νυκτερινό κέντρο της Λευκωσίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.

BEST OF TOTHEMAONLINE