Λευκωσία: Τον προειδοποίησαν βάζοντας του βόμβα στο αυτοκίνητο του

Λευκωσία: Τον προειδοποίησαν βάζοντας του βόμβα στο αυτοκίνητο του

Ανατίναξαν το όχημα 37χρονου φρουρού σε νυκτερινό κέντρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες  πληροφορίες γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (28/12) ακούστηκε έκρηξη σε όχημα στην περιοχή της Λακαταμίας.

Από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά στο όχημα που χρησιμοποιεί 37χρονος άνδρας.

Από τις προκαταρτικές εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε πως το όχημα είναι εγγεγραμμένο σε εταιρεία που εργάζεται ο 37χρονος, ενώ προκληθήκαν εκτεταμένες ζημίες.

Ο 37χρονος εργάζεται ως φρουρός ασφαλείας σε νυκτερινό κέντρο της Λευκωσίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η διευρυμένη διάσκεψη: Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ολγκίν - Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Στο επίκεντρο η διευρυμένη διάσκεψη: Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ολγκίν - Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Σε κλίμα συγκρατημένης στάσης και με το βλέμμα στραμμένο στα επόμενα διπλωματικά βήματα ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE