Δωρεάν συσκευές εξοικονόμησης νερού για βρύσες και ντους - Πώς να τις αποκτήσετε

Δωρεάν συσκευές εξοικονόμησης νερού για βρύσες και ντους - Πώς να τις αποκτήσετε

Στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για υπεύθυνη διαχείριση των υδάτινων πόρων, το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων έχει ξεκινήσει τη σταδιακή διάθεση εξοπλισμού εξοικονόμησης νερού σε νοικοκυριά και υποστατικά.

Η διάθεση εξοπλισμού εξοικονόμησης νερού προς τους καταναλωτές είναι σε παγκύπρια βάση και ξεκινάει από την Επαρχία Πάφου. Σύντομα θα διατεθούν δωρεάν περίπου 75,000 δέματα που θα περιλαμβάνουν 4 ακροφύσια για βρύσες και 2 μειωτές ροής για ντους το κάθε ένα.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί σταδιακά τους επόμενους μήνες, ώστε ο εξοπλισμός να φτάσει σε νοικοκυριά και υποστατικά σε όλη την Κύπρο. Η διανομή έχει ήδη αρχίσει αρχές του έτους 2026 σε επιχειρήσεις και επαγγελματικούς χώρους με αυξημένη χρήση νερού.

Στο πλαίσιο της δράσης θα διατεθούν συνολικά:

– 2,000,000 ακροφύσια για βρύσες

– 1,000,000 μειωτές ροής για ντους.

Ο εξοπλισμός συμβάλλει ουσιαστικά στη μείωση της κατανάλωσης νερού, έως και 30%, χωρίς να επηρεάζεται η άνεση κατά τη χρήση και χωρίς ο χρήστης να αντιλαμβάνεται ουσιαστική διαφορά. Έτσι γινόμαστε όλοι μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE