Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Οδηγοί προσοχή: Χάος στον αυτοκινητόδρομο - Πυκνή κίνηση λόγω τριημέρου
Χωρίς οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα είναι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο, γύρω στις 7.30 το βράδυ σήμερα Κυριακή, με την κυκλοφορία στους αυτοκινητοδρόμους, στους δρόμους προς και από τις ορεινές περιοχές, καθώς και στις αστικές περιοχές, να συνεχίζει κανονικά.
Ενημέρωση για οδικά έργα που αυτή την περίοδο διεξάγονται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου ανά το παγκύπριο, Ε Δ Ω.
Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




