Εκκλησιασμός στην κατεχόμενη Κατωκοπιά για πρώτη φορά από το '74

Εκκλησιασμός στην κατεχόμενη Κατωκοπιά για πρώτη φορά από το '74

Σύμφωνα με ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο κοινοτάρχης του κατεχόμενου χωριού Γιώργος Μιχαηλίδης έγινε Θεία Λειτουργία το Σάββατο 26/12 στον παλαιό Ναό της Παναγίας Χρυσελεούσας στην Κατωκοπιά, για πρώτη φορά μετά τον εκτοπισμό των κατοίκων το 1974.

Της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος και την παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE