VIDEO - Έντονες σκηνές σε γυμνάσιο: Αποχώρησε καθηγητής - «Δέχθηκα bullying» - Καταγγελία στην Αστυνομία

VIDEO - Έντονες σκηνές σε γυμνάσιο: Αποχώρησε καθηγητής - «Δέχθηκα bullying» - Καταγγελία στην Αστυνομία

Ένταση σημειώθηκε σε γυμνάσιο της Πάφου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του καθηγητικού συλλόγου, με αποτέλεσμα να προκληθεί διαπληκτισμός μεταξύ εκπαιδευτικών και μέλους της διεύθυνσης του σχολείου.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο δημοσιογράφος Κώστας Νάνος στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», κατά τη συνεδρίαση συζητούνταν ζητήματα που αφορούσαν προαγωγές μαθητών, με τις διαφορετικές προσεγγίσεις και απόψεις να οδηγούν σε έντονη αντιπαράθεση.

Όπως λέχθηκε, ένας καθηγητής αποχώρησε από τη συνεδρίαση, καταγγέλλοντας πως υπήρξε θύμα bullying από μέλος της διεύθυνσης του γυμνασίου. Μάλιστα, εξέφρασε πρόθεση να προχωρήσει σε καταγγελία της υπόθεσης στην Αστυνομία.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη σε γυμνάσιο της Πάφου, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τις συνθήκες της έντασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE