ΠτΔ στο Εθνικό: Ξεκίνησε η προεργασία για νέα διευρυμένη διάσκεψη
Γύρω στη 1.15μμ ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Μετά τον εντοπισμό του πολεμικού βλήματος, τέθηκε άμεσα σε εφαρμογή το προβλεπόμενο πρωτόκολλο ασφαλείας. Δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας προχώρησαν στον αποκλεισμό των γύρω δρόμων, προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία των κατοίκων και η απρόσκοπτη διεξαγωγή της επιχείρησης.
Στο σημείο βρέθηκαν επίσης δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ προληπτικά παρέμεινε σε ετοιμότητα πλήρωμα του ΕΚΑΒ.
Ασφαλής απομάκρυνση του βλήματος
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και λίγο πριν τα μεσάνυχτα, περίπου στις 23:55, το πολεμικό βλήμα απομακρύνθηκε με ασφάλεια από την αυλή της οικίας.
Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή άλλα προβλήματα κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ενώ μετά την ολοκλήρωση των ενεργειών οι Αρχές προχώρησαν σταδιακά στην αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην περιοχή.
Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




