Διάρρηξη σε οικία στο Αυγόρου με λεία κυνηγητικά όπλα και αρκετές χιλιάδες ευρώ

Διάρρηξη σε οικία στο Αυγόρου με λεία κυνηγητικά όπλα και αρκετές χιλιάδες ευρώ

Ένα κυνηγετικό και ένα αεροβόλο όπλο κλάπηκαν από οικία στο Αυγόρου

Ένα κυνηγετικό και  ένα αεροβόλο όπλο καθώς και οικιακά και εργατικά εργαλεία αξίας άνω των τριών χιλιάδων ευρώ κλάπηκαν από αγροικία στο Αυγόρου, ιδιοκτησίας 58χρονου από τη Λάρνακα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 58χρονος κατήγγειλε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι μεταξύ των ημερομηνιών 23 και 26/12 έγινε διάρρηξη της αγροικίας του και κλάπηκαν διάφορα οικιακά και αγροτικά εργαλεία, ένα κυνηγητικό πυροβόλο όπλο και ένα αεροβόλο. Τα κλαπέντα είναι συνολικής αξίας 3,260 ευρώ.
 
Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου και ύστερα από έρευνες διαπίστωσαν ότι οι δράστες, απέκοψαν αρχικά την μεταλλική περίφραξη και ακολούθως εισήλθαν στην αγροικία παραβιάζοντας την ξύλινη πόρτα με αιχμηρό αντικείμενο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE